Tietosuojaseloste

Keitä olemme

InnoOk kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojelemaan sitä. Jos haluat kysyä tai kommentoida tietosuojaselostetta ja/tai -käytäntöjämme ota yhteyttä.

Verkkosivustomme osoite on: https://www.innook.fi.

Tässä kuvataan vain verkkosivuston käyttöön liittyvät tietosuoja-asiat. Jäsenrekisterin käytöstä ja siihen liittyvistä käytännöistä saat tiedot olemalla suoraan yhteydessä InnoOk:een. InnoOk voi tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen ja siihen liittyviin tietoihin.

Rekisterinpitäjä ja sivuston ylläpitäjä

InnoOk Osk
Teknologiantie 18, 90590 Oulu, Suomi
Email: info[at]innook.fi
Y-tunnus: 2845207-6

Tietosuoja ja rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

Hallituksen puheenjohtaja
Heikki Ailinpieti
Puh: +358 50 51 70 868

innook.fi -verkkosivusto

Google Analytics -seurannan avulla kerätään tietoa käyttäjän liikkumisesta innook.fi -sivustolla. Aineistoa käytetään InnoOk:n markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen sekä sivuston sisällön parantamiseen. Kerättyä tietoa ei voida kohdistaa yksittäiseen henkilöön.

Voit estää Google Analytics-seurannan Chrome-selaimessa asentamalla selaimeen Google Analytics Opt-out Browser Add-on -lisäosan.

Lue lisää evästeiden poistamisesta, käyttöönotosta ja hallinnoinnista Chromessa.

Voit muuttaa myös muuttaa Chromessa omia mainosasetuksiasi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.